не одинока

десь там –

мороз на оголену твердь,

і просить земля

пухнастої ковдри,

комусь – забава,

а іншим – смерть...

заледеніло мовчання горде...

комусь – примара,

і іншим – факт,

несамовита зими жорстокість...

мені лиш – тепло,

в твоїх руках –

кохана,

отже, не одинока


Рецензии