Про сокола

Про сокола.


- Ох, ти ж моя донечко!
Ти моя лебідонько.
Що ж ти плачеш, сонечко?
- Заміж вже не піду я...

Вже немає сокола,
шо носив на крилах...
- Інщу, мо-, знайшов собі?
- Ні... знайшов могилу.


Рецензии