***

дивне відчуття
не мов тобі сказали досить
як тиша розриває мої очі
можливо все ?
а, далі один
та тільки тихі кроки
навколо натовп
я один із з них
але чимось виділяюсь
думки вже чужі
та промова без крапок
і протяжна
як все дістало
суча ласка


Рецензии