Пробач...

Пробач мені що вийшло саме так
Що ми с тобою вмерли наче зорі
Як кораблі у темному просторі
Шукаємо існуючий маяк
Лети собі,ти мрія не моя
І може нічого в моїм житті не буде
Твоя-моя любов,холодна полинь'я
Зима в моїй душі,а серце не забуде
Сльозинки наче дощ, а може навіть сніг
Немає сил нести,та й викинуть не зміг
Тебе кохав і досі ще кохаю
Хай буде так!Іди!Я відпускаю...


Рецензии