2

Кожна точка на мапі,
Усі географічні координати
Вказують на те, що ти маєш бути зі мною,
у моїй хаті.
І коли ти цього захочеш,
лиш дай мені знати.
У мене гарна пам'ять на дати.
Тобі варто лише сказати
Скільки "ми" зможемо проіснувати.
48 годин чи декілька років.
Мене не буде це хвилювати.
Я лиш хочу, щоб ми могли разом лежати,
Разом співати.
І нічого, чуєш, нічого від цього життя не чекати.
Не чекати на манну небесну,
Не думати про пенсію,
Не рахувати гроші.
Просто,
обіймати тебе.
Притуляючись носом до носа,
І називати тебе
завжди:
"Моїм хорошим".


Рецензии