Ти - ангел

Ти ніжний ангел, що приніс любов.
Прийди, благаю, ти до мене знов,
На крилах ранок принеси
Мене з собою забери.

Ти - це спокус солодких гріх,
Мене одинр зігріти зміг.
Ти ніжний ангел моїх мрій,
За обрій не лети, постій!

Ти дивний ангел моїх снів,
Крилом своїм мене зігрів.
Тебе кохаю дуже я,
Про це кричить уся Земля.


                06.12.2007г


Рецензии