А що життя?

А що життя? Воно як зірка в небі
Засяє, запалає та згорить
Колись у цьому світі й сонце згасне
І всесвіт захолонув відболить

І що залишиться- думки, надії, мрії?
Безодня, де безкрайність через край
Можливо те, що маємо ми зараз
І є той нескінченний рай?

А ми не бачимо, не відчуваєм радість
Бредуть роки під скрип нових століть
І все, що ми встигаємо наразі
Без сенсу проживаючи зотліть ...


Рецензии