Дурарике хапле

Гашилизе бикиле
БебкIиб иле буриб бецI.
Рурси нам гьанрикиле
УркIилизе бухъун децI.

Жяргодешизе цабле
БебкIиб букIар ца хIяйван.
УркIилизе хIу царле,
Чархизе леб ца хIяйран.

Припев:
Зентхъи хIадержахъува,
ИхIулеруд ну кепле.
Гьанна хIу чаррухъува,
Дурарикегъа хапле.

Кабихьунил кIуртия
ДерхIиб букIар дахъ гигре.
Нам мякьла хIу кудия?
Аголе дикиб бузре…

Бухъяйзакан урцуле,
Кабикиб уди лачин.
Дахъол хIаке умцIуле,
Гьар мелзе вягъирачи.

Дузизела бецI ана,
ХIаке ну авукIулра.
Ругьалера гьахъана,
Раргес хIаке умцIулра.


Рецензии