У власному полонi

В своїй пустелі зіркою розтану
Шматками мрій розсиплюсь на підлогу
Кудись мандруючи я часто обертався
Дививсь, чи правильну я вибирав дорогу

Але позаду пил мовчав стежками
Згасало ліхтарем вчорашнє сонце
Шукав я двері у безмежну радість
Але не зміг знайти навіть віконце

І знову вечір в прохолоді танув
Роки ховались в скриньки та альбоми
А я ще тут, дивлюсь у синє небо
Без крил надії, в власному полоні


Рецензии