Тихо з тобою... Всем, кто любит вопреки...

Тихо з тобою...

 Края неба,края хмаринки
 я торкнувся рукою.
  Ніжні дотики шастя,
   тремтливі хвилинки.

 Так сміливо літає
  моя вільная птаха.
   Я за тобою кохана
  та хоч би й на плаху.

 Тихо літаю...
 
 В озері краплі прозорі
    говорять з тобою.   
З чистою росою,
  з сонцем ранковим

 я шепотів про нашую долю.
 
 Вони нас освятять,
   вони нас зігріють,
    люди не люблять,
     люди нас кривдять.
 
 Батько та мати
   нас розлучають.   

 Сміємось ми птахами,
   сміємось зорею,
 літаємо високо,
   коханням літаєм.

 тихо з тобою...
 
Світлими крилами,
   світлими маревами,
   Ангелами ясними    
     ми солодкі з тобою.



 


Рецензии