***

Я не можу писати, коли чую поруч набір стандартних, прісних рядків у віршах. Вони ріжуть мене, бо з кожним наступним стирається попереднє. Це як замнкнене коло, виходу з якого сучасні поети не можуть знайти. Мені болить, разом з цим вмираю я сама. Вмирають в мені слова, які я не можу промовити вголос.


Рецензии