Офел я

немов та Офелія,
плаваючи в бескінечності,
хочу дістатись до неба я,
не зважаючи на суперечності.

треба зайти за край,
за той уявний кордон,
пізнати свій уявний рай,
якщо він,звичайно,є-мій ілюзіон.


Рецензии