Вечiр спуска на вулицi тiнi...

Вечір спускає на вулиці тіні свої.
Наші душі, як завжди на самоті.
Вулиці смердять бездушним гнівом.
Пролетаріат вбивається дешевим пивом.

По вулицях гуляють романтичні пари.
Цілуються, не думають про свари.
Вдень місто коматозний вигляд має.
Лише вночі все місто дійсно оживає.

Нам звично спостерігати підлість
І про "добро" забули ми давно.
З нас мало хто цінує вірність,
Ми звикли їсти відрами лайно.

06.11.14 00:40


Рецензии