Девиз

Не повертай себе назад
І рвися тільки в вищу лігу
Якщо ти трішки відступив
То тільки лише для розбігу

І ти не слухай тих людей
Які не мають думки й волі
Бо голови в них без ідей
І в тебе з ними різні ролі

Не забувай про тих людей
Хто був з тобою в юні роки
З ким ви робили перші кроки
З якими забував про спокій

Не тринькай часу , не марнуй!
Бо не робити - легше всього
Ти пробуй щось і маневруй
Доки не найдеш чогось свого...


Рецензии