Нешла ши Хъарамахьи

Шиниш кьарли бяхъибси
Дебали тIинтIбиуси.
Къадарунтла шимазиб
Саби бегIла жагаси.

Саби бегIла халал ши,
Ну акIубси мер саби.
АхIер дила нешла ши
Хъармахьи, жан Хъармахьи.

ГIяхI гъубзнани бицIибси
Жагал рурсба балгунси.
Саби иш ши Хъармахьи,
Нешла ши жан ахIерси.

Назму нуни лукIулра,
Дила Хъарамахьилис.
ГIурра саламвикIусра,
АхIерси нешла шилис.


Рецензии