Бо дурна

Невже це ти така дурна,
Щоб менi й солити,
Моє життя ,та мої рани?

Спустись на землю вже, княжна,
Про себе можеш не молити,
Тобi вже нiде брати дани.

Таке дурне у всякого буває,
Та з жовчю ще нiхто не йшов,
 Куди далеко там ,навiть й шагу.

Кожен сам що робить, те i має,
Зi злостi таких нарубиш дров,
Що розгрести-втратиш не одну декаду.

Однак,не я моралi буду вчити,
Та тiльки одне знай :
Силомиць нiхто не зможе полюбити,
Роби сама,а не iншим заважай.


Рецензии