Поэтическая осень

Осень и проседь – ах как романтично!
Море эмоций в сердцах у влюблённых.
Главное жизнь – остальное вторично,
Нам не измерить сей чаши бездонной.

То, что Всевышний нам дал от рожденья
Нужно сберечь и дополнить красою.
В осень седую придёт озаренье,
В вальсе закружится с вашей мечтою.

Осень и проседь – ах как поэтично!

10.12 г.

Превела на Български ЮЛИЯНА ДОНЕВА

       ПОЕТИЧНА ЕСЕН

Есен и старост - ах, как романтично е!
Море от емоции в сърцата на влюбени.
В живота ни главното става вторично,
не ще измерим тази чаша бездънна.

Туй, що Всевишният ни е дал от рождение,
нека запазим, с красота да допълним.
В есента, старостта идва с озарение
и със мечтите във валс се завърта.

Есен и старост - ах, как поетично е!

10.13 г.

© Copyright: Михаил Куншт, 2013


Рецензии