ХIаврусра уэс хIу аголе!!!

Бари берхIихъур, дуги лябкьян,
Дигахъуй рурси мякьла хIякьян.
Шадикайкем чарх бацIле кулъан
Амма диганай чархIарулхъан.

Припев
Гьанна цIябил цаб нам гьарбари,
ХIуни дия мурад хIаргъири.
Гьанна ну це хIяйзе уиша
Дигилис дарман кина баргиша?!

ХIаврус хIаке гьанна тIархIавкIас,
Дигахъисра хIазе гъай укIас.
Цес царри инцада гьахъана?
Бура цен уиша ну гьанна?

Баладу хIу нам цен дигахъуй,
ХIу багьандан хIал-жанра лугуй?
ХIазе цайра ну укIуй мале
ХIаврусра уэс хIу аголе!!!


Рецензии