Що воно таке - Щастя?

Цікаво: щастя – що воно таке?
Чому буває різне і не схоже?
Таке тендітне і крихке,
Оманливе і не спроможне
Залишитись на довший час:
То зазирне, то вітром віє.
В одних триває все життя,
А інших навіть і не гріє.
Хтось бачить в ньому сенс життя,
А хтось одному дню радіє.
Для когось щастя – відкриття,
Для багатьох воно – надія.
В дитинстві щастя навкруги.
Ти переміг, і вже щасливий.
З роками щастя береги
Ховаються за небосхилом.
Його знайти не легка справа.
Воно випробування і тягар.
Чи всі на щастя мають право,
Адже воно не мана з хмар?
Я вірю- в кожнім нашім кроці,
В загальному, в окремій частці,
В прожитих днях, годині, році:
Життя саме по собі – щастя!


Рецензии
Чудовий вірш про щастя і ілюстрація до нього!
З весняним теплом,

Тайный Альков   10.03.2015 17:23     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.