Так хочу я

Так хочу я

Так хочу я,
Щоб ти відчула,
Коли тебе не помічають,
Ногами топчуть аж до крові,
В обличчя дивляться пусте,
Коли ти давишся сльозами,
А порятунок лиш один,
В куток забитися навіки,
Радіти темряві глухій.
Так хочу я,
Щоб ти відчула,
Глибоку рану на собі,
Коли тебе забули люди,
І посміхалися над тим,
Яка безпомічна, порожня,
Ти досі лазиш по землі.
А я живий і як ніколи,
Весь час приречений іти,
Хоч смерть за стінами скребе,
Душа танцює у пітьмі,
А я надломлений в журбі,
Рахую кожен день години.
Так хочу я,
Забути все,
Лишити світ, що повен болю,
Відчути погляд за спиною.


Рецензии
Что-то после вашего стиха всплакнулось..
Благословения Божьего!!!!!!!

Нина Эра   08.11.2014 23:07     Заявить о нарушении