Бiйтесь дарiв Данайцiв!

ІСНУЄ ІНШИЙ СВІТ,
НА ТЕМРЯВУ БІЛЬШ СХОЖИЙ -
В НАС ПОРУЧ Є СУСІД,
ЩО ДИВИТЬСЯ ВОРОЖЕ.

В ПІДПІЛЛІ, НАЧЕ ЩУР
ШКРЕБЕТЬСЯ ПРОТИ НОЧІ -
ДИКТАТОР-САМОДУР
ВЕСЬ СВІТ ЗАГАРБАТЬ ХОЧЕ!

ПІД ВИГЛЯДОМ КОНВОЮ,
НЕНАЧЕ БІЛА ТІНЬ,
ЗМІЇНОЮ ТРОПОЮ
ПОВЗЕ ТРОЯНСЬКИЙ КІНЬ.

АХЕЙЦІ ТА СПАРТАНЦІ
КОЛИСЬ ТАК БРАЛИ ТРОЮ:
"БІЙТЕСЬ ДАРІВ ДАНАЙЦІВ" -
РОСІЙСЬКОГО КОНВОЮ!

02.11.2014 р.
м. Київ


Рецензии