Гей, Куме!

         Гей, Куме!
 Так це ж!!! Зробiть два штати.
"Дасць, Бог живи багато!"
Ну що ж ви вперлись рогом?
Це все з бiди в бiду.

Якщо удвох в;iзьметесь
То вiтер вам у дорогу,
А нi то выбачейте,
Примiть свою судьбу...
02.11.2014  Колчин-Бедерман


Рецензии