Кино-туга

Життя моє без тебе сіре,
Сумне, мов дощ, без кольорів,
Як стрічка, зовсім чорно-біле
У кіно-тузі темних днів.

Тебе я хочу дуже...чути,
Хоча б на пару ніжних слів,
Щоб кольором разом ожити
У кіно-тузі темних днів.


Рецензии