***

Земля, що не скорилась ворогам,

ніколи не ставала на коліна.

Де вільний вітер по її степап
 
гуляє як козак по полоні.

Де сонце озаряє неба край,

де завжди затишно і завжди мило.

Родючі землі, всім відомий край:

людьми, ланами, нивами своїми.

Своїм минулим славна ця земля

її майбутнє буде ще гарнішим.

Тому що край де народилась я

завжди для мене буде найсвятішим.


Рецензии