Вечер

Как тихо веет над долиной
How quiet’s blowing over valley

Далекий колокольный звон,
A distant ringing sound of bells.

Как шум от стаи журавлиной,-
As noise from flock of cranes is fading

И в звучных листьях замер он.
That in resounding leaves just else.

Как море вешнее в разливе,
As sea in springtime that in flood is,

Светлея, не колыхнет день,-
All through a day is rocking not, -

И торопливей, молчаливей
Being tacit most and also hasty

Ложится по долине тень.
Lays shadow on like last accord.


Рецензии