Ц нуй життя

Цінуй життя,попри його характер впертий
Кожнісіньку секунду пам’ятай
Цінуй життя: малюй як пензлем на мольберті
Його вири і тяжких буднів небокрай.

Кохай життя: як любу рідненьку людину,
Будь поруч з ним і не ховай від нього біль
Плекай як ту одну-однісіньку дитину,
Якій не шкода найпотужніших зусиль.

Прийми життя: і не лише його нестримну
Жагу до волі, щастя, щирість і любов,
А й будь готовий у холодну пору зимну
На ніч життя лягти й не просинатись знов


Рецензии