Когато ме обичаш

Спира времето във всеки миг,
когато ти нежно ме целуваш.
И светът замира, и всеки вик,
мене ми се струва, че сънувам.
Без дъх оставам в твоите ръце,
когато пак нежно ме целуваш.
В очите ни се сбират светове
и знам, че не искам да те губя.
А дните ми не спират своя бяг,
дори отдалече да ме обичаш.
Нощите ми са във лунен впряг
със тишината, аз по тебе- луда.


Рецензии