Спатканне

Будзільнік. Сняданне.
Дыпрэсія.Сум.
Дарога. Заняткі.
Час доказаў, дум.
Дарога. Абед.
Зноў дыпрэсія.
Мары:
Узняцца б да неба на ветрыка хвалі.
Сумненні.Надзея.
Пасля цішыня.
Званок тэлефона.
Хваляванняў вайна.
Ён! Гэта быў ён!
Чакаю спаткання.
Імгненнасць сустрэчы.
І зноў развітанне.
Усё, адным словам, гэта - КАХАННЕ.


Рецензии