сон. прокинусвя

Закопаний в вугілля
Укритий калиновим гіллям
У руках гниють троянди
Серце полетіло в мандри

Очі,що співали пісню
І вуста,які мовчали
Стали восени німими
Та забутими словами

Тіло зовсім захололо...
З переліку впав додолу

Сон.прокинувся


Рецензии