Bride

CHRIST’S BRIDE
Mary Magdalene’s Song from “Lord’s coming”

My sweetest Jesus, resurrect!
I beg Thee: rise again and live!
I beg Thee with all prayer strength
And all the strength of my fair love.

I lived in dark and starless night.
Thou taught me Love. Thou taught me Life.
I feel and take Thy Divine Light
With all the thirst of my broken heart.

I am a woman. I am not Saint.
I was a sinner. I was an evil.
The only feeling leads me high.
I love and live for only Thee.

I wash Thy fairest Body now.
Thy Blood is Holy. Thou art Light of World.
The pain and fear are not allowed.
“WE’LL MEET ON HEAVEN”, IT IS THY WORD.


ХРИСТОВА НЕВЕСТА
(песня Марии Магдалины из цикла «Пришествие Господне»)

Сладчайший Иисус! Воскресни!
Тебя молю я: оживи!
И заклинаю силой песни
И бескорыстнейшей любви.

Свой путь во мраке я влачила.
Меня любить Ты научил
И сердца раннюю могилу
Своим сияньем озарил.

Я женщина. Я всем знакома.
Надменна, ветрена и зла.
Но чувством лишь одним влекома,
Я только для Тебя жила.

Твоё я тело обмываю.
И, отгоняя боль и страх,
Твои слова я повторяю:
«МЫ  ВСТРЕТИМСЯ  НА  НЕБЕСАХ!»


Рецензии