Образа

Багато зла вже зроблено було
Устиг зробити, але що тепер?
Вже наслідок не перемінити
Образив я тебе, пробачення нема

Пробачити мене?
Я сам собі не зможу
Бо скільки дурощів зробив
Скільки вже друзів втратив.


Рецензии