Ми у своiх шпарках-шпаринах...

С.В.на вірш " ніц не зігріють комини тій тиші"  http://www.stihi.ru/2014/10/30/9374
               ***
Ми у своїх шпарках-шпаринах-дірах,
Заземлені і зимні земнолюди,
Зневірено закутані у вірах,
Чекаємо, що за снігами буде…

Чи буде далі? Далебі не знати…
Визміює  з-за ґраття  вчора в нині,
Тепло зотліле гибіє в загаті,
І зубожіє день, іще осінній.

Злий вітрюган  розчімхує  знічев’я
Зумисно  занечулені  зізнання, -
Що  хорувати нам зосталось червнем
В зажур захристях ночей  сповідання.


Рецензии