Приборкання...

Притулившись до Серця вустами,
Вгамувати біль ніжним цілунком,
Пити відчай і страх скрізь губами,
Ставши мавкою, магом, дарунком.
Пригорнувшись до ребер персами,
Вниз ковзнути зухвалістю пальців,
Та й приборкавши звіра перстами,
Злитись в сальсі спокуси коханців.


Рецензии