В гостi завiтала панночка чарiвна

 
     В гості завітала панночка чарівна,
Всіх причарувала ця прекрасна діва.
Надто вже примхлива і грайлива дуже:
То вона плаксива,то зі сміхом дружить.

Вміє танцювати,хороводи водить,
Може і співати,все з любов'ю робить.
Стан її тендітний вітер обіймає,
Личко ж її ніжне сонечком сіяє.

Сум коли ж долає,чоло хмари вкриють,
Душенька волає,рветься в небо синє.
Так та коверзуха серце звеселяє,
То зігріє духом,холодом жбурляє.

Ніжна і чарівна пані завітала,
Мовби та царівна нас причарувала.
Вбраннячко яскраве,золотом сіяє
І на сонці барви серце звеселяють.

Осінь чепурушка,знову завітала
Дуже файна душка,ніжна і яскрава.


Рецензии
На это произведение написано 7 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.