Я помню день

Я помню день як все цвіло
і я гуляв з коханою в саду
вона дивилася на мене, а
я цілуючи її дивлюся в очі
й розумію за ню віддам
я все й життя і душу дияволу
продам лише ти любила би мене одного
а я любитиму тебе одну завжди.

І не розлучить нас ні що
ні смерть, ні час,ні що на світі
бо ми з тобою два струмки які
злились у ріку вічну і не стиме
нас річка надії в даль у море
о те чарівне, як зустріниш о ту ти
єдину зрозумієш тоді ти мене.


Рецензии