Здобутки

За що стояв майдан? І що вони здобули?
Країну попалам! Та на полиці зуби...
Раздрай, переполох, Лють, ненависть, насилля...
Про це бажали вдвох? Про це наші зусилля?

Всю зграю бандюків Уже пересаджали?
Що граблять малюків, Що волі заважали.
Європа вже прийшла? Нас ніжно обіймає?
Співає вже душа? Та музика грає?

Як ні? Чому нема? Хто знову заважає?!
У кого запитать? Хто відповідь ту знає?
То може москалі? А де вони? Не бачу!
Хіба ото вони По майдану скачуть?

Хіба ото вони Країну в щен руйнують?
Хіба ото вони Над іншими глузують?
Хіба ото вони Людей спалили в хаті?
Хіба ото вони Бажають воювати?

Хіба від них цей жах? Вони всіх кличуть бити?
Від них в каїні крах? Нам заважають жити?

У дзеркало дивлюсь Коли так голосую.
Та над собою сміюсь, І над собою глузую...
Чому же досі всі Ніяк не зрозуміли,
Що Україну ми На вила насадили!


Рецензии