К1анидаз

Жизви хъверна, фидайла
Булахдал чи гъенелай.
Къарасудин къайи яд
Хъванай за ви гъилелай.

За вак умуд кутунай,
Хуш хьана ви рахунар,
Дуьньядлай гъил къачунай
Рик1еваз ви акунар.

Квез герек я алатай
Вахтар авун гъилелай:
Гайи кьинер, тарсар хьиз,
Алатна ви рик1елай!


Рецензии