Ти ж мене покоxала

Ти казала:" В понеділок
Пiдем разом по барвінок."
Я прийшов, пішли у поле:
Квітки, небо і тополі.

Я казала: "У вівторок
Поцілую разів сорок".
Ти прийшов, ми цілувались
Покохала, покохались.

Ти казала:" У середу
На базарі купим меду".
Я прийшов, купили меду
Йще тобі велосипеда.

Я казала:"Що в четверг
Підем разом на концерт".
Ти прийшов, співав мені,
Щебетали й солов'ї

Ти казала: "У пятницю
Підем разом по суницю".
Я прийшов, зібрали кошик,
Заробили мішок грошей.

Я казала: "У субботу
Пiде дощ- вдягай чобоття".
Ти прийшов - нове кіно,
Грали в шахи, доміно.

Ти казала:" Що в неділю
Підем разом на весілля".
Ми прийшли, радійте люди,
Щастя буде, радість буде!



Примечание:
Позитивная редакция народной
украинской песни
"Ти ж мене пiдманула."


Рецензии