Варгил гIямрулзе дахъ-жяв

Агь дард: У гIяйбарибил-
Цаби мехIур саримтли.
Цари ихти дуцибил
Хуги-хугина децIли.

Леби хугина вяв-чIяв
АнайукIун их иле…
Варгил гIямрулзе дахъ-жяв
Цайра ну цIябил хIяре.


Рецензии