Вище неба

До неможливості добре "З тобою".
"18 хвилин" разом, як секунда летять.
"Мало" тебе завжди, що коїться зі мною?
В тобі "Йду на дно". Більше немає, що сказать.

"Коли тебе нема", то "Холодно" мені.
Нестримне бажання "Напитися тобою"...
І коли буде "Навколо ні душі",
То "Голос твій" замінить кожного з мільйону.

"Твої зелені очі", як світу глибина,
Дають на "Новий день" життя мені.
Я "Квітка", що має свого садівника,
В серці якого пустила паростки свої.

"Без бою" ми отримаємо щастя
Ще більше, ніж є на даний час.
"Це зі мною" відбувається, як казка.
"Вище неба" - якраз саме для нас!

27.10.14.
(с) Анастасія Мельник


Рецензии