Диги сан хIадируле

Дубули багьарикIан
 ДуцIарил дигила хIял…
  Бугьуле цаби руржан
   Диркьа-диркь бурун ахIял!!!

   Зубрани багьарикIан
  Дия уркIилзела децI,
 Даим бурун зак урзан
Бухъайкем дуния бацI

Зубразела берхIилзе
 Абхьале нуни уркIи.
  Лебил дуниялизе,
   Гона хIабукIар берхIи.

   Диги нуни дихьира
  Дигила цIа лубкуле
 Мурадике хIагъира
Диги сан хIадируле…


Рецензии