Воспоминание

Я разгубiлася...
Не ведаю...як, да чаго iмкнуцца?
I адным рухам выразаць цябе, забыць.
Цi можа зноу у прошлае жыцце вярнуцца?!
Не,не магчыма...
Не магчыма не любiць

Што выбраць?
Сэрца на мяне крыудуе...
Як быць?
I моцна так балiць...
Я абяцала...
Жаданне па мастацку iншае малюе...
Прабач. Не вырашыла.
Вечна гэты крыж насiць.


Рецензии