Так хочу..

Так хочу я витягти  душу,
Помити у чистій воді.
Трясуть її наче грушу,
Тримають в смердючим багні.   

Спаплюжена, кривдою змучена,
Засмічена брудом буття,
Як птах вона  б’ється, скручена,
Нема  їй  в полоні  життя.

Я хочу витягти душу,
Помити у чистій воді,
Любов’ю її  освятити
Від люті, тривоги, журби.

Душа моя світла і чиста,
Я святість її збережу,
Чарівна джерельна водиця
Врятує її чистоту.

Не дам більше душу бруднити
Каяттям себе заклинаю.
Я честь її буду цінити,
Врочисто вам   обіцяю!


Рецензии
Щиро та проникливо.

Язамир   29.10.2014 02:09     Заявить о нарушении