Дуже ласкаве...

Тихо-тихесенько, котик малесенький,
Відчай, що в Серці, забудь.
В човні до берега лини, ріднесенький,
Знай, що на тебе тут ждуть.
Скинь у дорозі ще тугу, біднесенький,
Вмий в водах чистих долонь.
І прилети, як на крилах, милесенький,
Щастям торкнися ще скронь.
 


Рецензии