Моя любов лиш насм шила

Твоя  любов  так  рідко  гріє,
До  тебе  вже  не  йду  у  брід,
І  вже  душа  так  не  радіє,
Бо  серце  стало, як  граніт.

Клюють  пташки  вже  горобину,
Складає  білка  в  дупло  глід,
До  твого  серця  не  прилину,
Дивлюся  з  сумом  тобі  в  слід.

І  стало  холодно  так  серцю,
І  де  тепер  його  зігріти?
Лиш  тінь  кохання  у  віконці,
І  в  памяті  буде  сіріти.

Колише  вітер  павутину,
І  роздягає  вже  березу,
Тебе  щоночі  й  білу  днину,
Жду  біля  свого  перелазу.

Моя  любов  лиш  насмішила,
І  всипала  у  скроні  просинь,
І  вже  не  чути  спів  пташиний,
І  літа  краски  стерла  осінь.


Автор  Н.П.Рубан.


Рецензии