Дивися усе помираe

Дивися усе помирає

Дивися усе помирає,
Усе з середини гниє,
Комахи лише оживають
У зграї жахливо гудять.

Так кров застигає у венах,
Коли на рану плюють,
Коли говорять, що невартий,
Невартий життя в смітнику.

Де гордо у бік витісняє,
Канава і сморід людський,
Усе помирає душевне,
Кидаючи у темряву світ.

Отак ми по колу блукаємо,
Неначе шукаємо слід,
Де все зникає безслідно,
Палає у серці кипить.

Усе на дно осипається,
Не видно у пеклі життя,
Весь час надо мною всміхається,
Глибока канава пуста.

А я до неї схиляюся,
Немов би зігріє земля,
Але я не вихваляюся,
Що порожнє спливає життя.


Рецензии