Пак лишанар

Са сеферда хабар кьуна руша завай:
-Зи суалдиз гуз жедани жаваб вавай?
Куьз и чилел бул я икьван явшан,бубу?
Зун гьахъ тушт1а, килиг иер, жува аку...
Къай акьурд хьиз хкаж хьана кьилин ч1арар,
Бирдан рик1ел атана зи ихьтин ц1арар:
-Бубу, чан руш, лагьана за ат1уз-ат1уз,
Ам иви я чи бубайрин "Кьисас"-лугьуз,
Гур женгера экъич хьайи хайи чилел,
Туькьуьл явшан-ам накъвар я хьайи вилел
Чи дидейрин, Сад Аллагьдиз ялвардай кьван...
Бубу, явшан-ибур пак тир лишанар я,
Фагьумайла, чи дагъларин саки са пай явшанар я...


Рецензии