Навколо бiль

Навколо біль

Навколо біль і гіркі сльози,
Весь час тебе штовхають, просять,
Немов у боротьбі життя,
Ховає образи жорстокі.

Але ніяк не обійти,
І не забути вбивств,
Стікає бруд ганебних пройд,
Слизька дорога до висот.

Нахилить голову безодня,
На дні рахуючи кістки,
Понурих і тривожних снів,
Наповнить тіло зло і гнів.

Розділить серце назавжди,
І не одужає ніколи,
Хто став на бік пітьми
З отрутою і болем.


Рецензии