Знову ранок у в1кно зазирае

Знову ранок у вікно зазирає.
Подаровано ще один день.
Я - жива. Бачу все, відчуваю.
Серце хоче співати пісень.

І найперша - це пісня подяки
За можливість іще щось відчути,
За усе, що зустріну сьогодні,
За той досвід, що зможу здобути.

Бачу неба глибинь й  порив вітру,
Що мов рукою траву пригинає,
Чарівність сходу і захОду,
Що душу щастям сповиває.

Як віддячити за все оце маю?
Так, віддячити  Господу треба.
Чим я можу за це відплатити?
Лиш любов'ю до всіх. В першу чергу- до себе.


Рецензии