Украина

Підіймайся моя країно!
Хутчіш,розправ свої крила,
Нехай зацвітуть твої лани.
Живи,живи моя Україна!

Підіймайся з колін,
І Богу помолись.
Хай зацвітуть твої квіти,
І усе убоге колись,побачиш,
перетвориться на Літо.

Вставай моя Україно,
догори підійми оченята.
Сонце світить ще досі,
А значить,нам є чого чекати.

Живи,Моя Батьківщина!
Розквітай і рости.
Ти люба моя,моя мила.
Живи моя Батьківщина!
живи...


Рецензии
Щiро дякую!
Це моя рiдна мати.

Татьяна Алексеевна Юдина   21.08.2015 10:50     Заявить о нарушении